Pentru a putea primi din nou date de la un utilizator şters, trebuie mai intâi să fie ştearsă intrarea care îi corespunde în acestă listă utilizând comanda Restaurează. Statusul unei intrări se schimbă din "marcat pentru ştergere" în "şters" doar după ce staţia utilizatorului şters a fost restartată. Schimbarea statusului nu se produce dacă, înainte să optaţi pentru dezinstalare, aţi redenumit username-ul din Windows sau numele calculatorului pentru angajatul respectiv.
No data to display
Name Computer Status Actions